Diljit Dosanjh in Bollywood film The Crew

Diljit Dosanjh in Bollywood film The Crew

Bollywood acteur Diljit Dosanjh gaat één van de hoofdrollen spelen in het aankomende project The Crew, waarin ook Kareena Kapoor Khan, Kriti Sanon en Tabu te zien zijn.

Producent Rhea Kapoor is erg enthousiast. “We zijn erg blij dat Diljit zich bij de cast voegt gezien zijn veeleisende oog voor kwaliteitsprojecten. Deze film heeft altijd een speciaal lot gehad. Het is anders dan welke andere film die je eerder hebt gezien. De cast en ik willen het publiek een spannende en gedenkwaardige bioscoopervaring bieden.”

Het verhaal volgt drie vrouwen die hard werken om verder te gaan met hun leven. Maar terwijl ze proberen om vooruit te komen, leidt het lot hen tot onverwachte en ongerechtvaardigde situaties, waardoor ze verstrikt raken in een web van leugens.

The Crew wordt geregisseerd door Rajesh Krishnan en is een co-productie van Balaji Motion Pictures Limited & Anil Kapoor Productions. De opnames van de film gaan eind maart van start. Een releasedatum is nog niet bekend.

Scroll naar top