KGF-acteur Yash vervangt Hrithik Roshan als Ravana in Ramayana?

KGF-acteur Yash nu als Ravana in Ramayana?

Nitesh Tiwari’s Bollywood remake van de Ramayana is al enkele maanden in het nieuws vanwege de toenemende speculaties over de hoofdrolspelers.

Aanvankelijk waren er geruchten dat Sai Pallavi de rol van Sita zou spelen en Hrithik Roshan de rol van Ravana. Bovendien is Ranbir Kapoor gevraagd voor de rol van Lord Ram. Het laatste nieuws suggereert echter dat Hrithik Roshan het project heeft verlaten en dat KGF-acteur Yash zijn plaats zal innemen.

“Hrithik Roshan wil geen negatieve rollen achter elkaar spelen. Hoewel hij dol is op het script van Ramayana, wil hij nu de held zijn, aangezien zijn fans hem liever als held zien in plaats van als slechterik. Na verschillende gespreksrondes met Nitesh Tiwari en Madhu Mantena besloot hij een stapje terug te doen”, aldus een productiemedewerker.

“Yash is momenteel op zoek naar een script. Zijn werk wordt beheerd door een bureau dat wordt gerund door Madhu Mantena. En die vindt dat Yash past bij Ravana. Ze zijn al in gesprek met Yash en hij heeft veel interesse in de film getoond. Als alles goed gaat bestaat de cast van Ramayana nu uit Ranbir Kapoor en Yash”, voegt hij toe.

Scroll naar top