Verloving Prabhas & Kriti Sanon op de planning?

Verloving Prabhas & Kriti Sanon op de planning?

Na het huwelijk van Bollywood acteur Sidharth Malhotra en actrice Kiara Advani lijkt de focus nu snel te verschuiven naar een ander geruchtmakend stel. Als we de geruchten mogen geloven dan zit er een verloving aan te komen, namelijk die van Kriti Sanon en Prabhas.

Nadat Indiase media de vraag stelde aan het team van Prabhas ontkenden zij het nieuws stellig. “Prabhas en Kriti zijn gewoon vrienden. Het nieuws over hun verloving is niet waar”, zegt één van zijn medewerkers.

In Bollywood weten we het echter gewoon niet. Ook Sidharth en Kiara hebben nooit bevestigd dat zij samen waren. Veel sterren maken de keuze om hun privéleven privé te houden.

Prabhas en Kriti hebben elkaar leren kennen op de set van Adipurush.

Scroll naar top