Trailer: Priyanka Chopra Jonas in Love Again

Trailer: Priyanka Chopra Jonas in Love Again

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas is binnenkort te zien in de romantische komedie Love Again. Bekijk de trailer van de film!

Wat als een willekeurig sms-bericht leidt tot de liefde van je leven? In deze romantische komedie over het verlies van haar verloofde, stuurt Mira Ray een reeks romantische sms’jes naar zijn oude mobiele telefoonnummer… zonder te beseffen dat het nummer is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns. Rob wordt verliefd en gaat op zoek naar de vrouw achter de berichten. Ze worden verliefd! Maar zal hij haar ook vertellen dat hij degene is die al die sms’jes ontvangt?

Naast Priyanka Chopra Jonas maken ook Celine Dion en Sam Heughan deel uit van de cast. En er is ook een kleine rol weggelegd voor Nick Jonas.

De regie is in handen van Jim Strouse. De film staat gepland voor een release op 12 mei.

Scroll naar top