De echte reden waarom Hrithik de rol van Raavan heeft geweigerd

De echte reden waarom Hrithik de rol van Raavan heeft geweigerd

Er wordt al maanden gespeculeerd over de Bollywood versie van de Ramayan die Nitesh Tiwari wil maken. Het gaat dan voornamelijk om de cast. Ranbir Kapoor zal naar verluidt de rol van Rama op zich nemen en Hrithik Roshan werd overwogen voor de rol van Ravana. Maar Hrithik heeft zich teruggetrokken uit het project.

“Hrithik wilde heel graag de rol van Raavan spelen. Zijn ex-schoonvader Sanjay Khan had hem jaren geleden de kans aangeboden om Rama te spelen in een filmversie die hij in gedachte had van de Ramayan. Die film ging niet door. Nu werd Hrithik gevraagd door Nitesh Tiwari voor de rol. Maar hij moest dit keer helaas weigeren en wel om twee redenen”, zegt één van de productiemedewerkers.

“De eerste reden is dat hij andere verplichtingen heeft staan. Hij werkt momenteel aan Fighter en is gestart met de voorbereidingen voor Krissh. Daarnaast heeft hij recent al een negatieve rol gespeeld, en hij wil liever weer de rol van held spelen”, voegt hij toe.

Hrithik gaf in een recent interview aan dat hij niet langer meer één project om het jaar wil doen. “Ik wil meer films gaan doen. Het liefst doe ik elk jaar 2 films.”

De makers hebben nu de Zuid-Indiase ster Yash benaderd voor de rol van Raavan.

Scroll naar top