Cameo voor Zuid-Indiase superster Allu Arjun in Shah Rukh Khan’s Jawan?

Cameo voor Zuid-Indiase superster Allu Arjun in Shah Rukh Khan’s Jawan?

De Zuid-Indiase superster Allu Arjun is naar verluidt van plan zijn Bollywood-debuut te maken in de aankomende film Jawan van Shah Rukh Khan. Indiase media melden dat regisseur Atlee de Telugu-ster heeft benaderd voor een cameo.

“Allu heeft een zeer belangrijke rol aangeboden gekregen in de film Jawan. Allu Arjun vindt het een interessante rol, maar heeft nog niet volmondig ja gezegd. Atlee heeft goede hoop dat hij de rol zal accepteren”, zegt een productiemedewerker.

“De regisseur vindt het lastig om een acteur te vinden voor deze rol. Hij wil een superster casten die nog nooit met Shah Rukh Khan heeft gewerkt. Ze hopen over enkele dagen te horen of Allu de rol accepteert. We hopen natuurlijk dat hij dat doet”, vult hij aan.

Naast Shah Rukh Khan maken ook Vijay Sethupathi, Nayanthara, Priyamani, Sanya Malhotra, Sunil Grover, Riddhi Dogra en Yogi Babu deel uit van de cast van Jawan.

Scroll naar top