Gaan Aamir Khan en Salman Khan samenwerken aan de remake van Campeones?

Gaan Aamir Khan en Salman Khan  samenwerken aan de remake van Campeones?

Na de slechte reacties op de Bollywood film Laal Singh Chadha is Aamir Khan zich erg bewust van zijn volgende stap. Als we de geruchten mogen geloven wil Aamir een Hindi-remake maken van de Spaanse hit Campeones met niemand minder dan Salman Khan.

Volgens de laatste berichten zal Aamir de film produceren. Salman speelt de hoofdrol. Of Aamir ook een rol in de film zal hebben is vooralsnog niet bekend. De opnames gaan naar verwachting later dit jaar van start. Een officiële aankondiging wordt verwacht op de verjaardag van Aamir Khan; 14 maart.

“Salman vond het onderwerp erg interessant. Hij en Aamir zijn continue in gesprek over meerdere aspecten, zoals locaties en opnamedagen. Ze hopen in juni 2023 van start te kunnen”, aldus een productiemedewerker.

“Aamir hoopt deze epische samenwerking aan te kondigen op zijn verjaardag in maart. Hij heeft goede hoop dat voor 14 maart alles op zijn plek valt”, voegt hij toe.

Scroll naar top