Nysa Devgn belachelijk gemaakt omdat ze moeite heeft met Hindi

Nysa Devgn belachelijk gemaakt omdat ze moeite heeft met Hindi

Nysa Devgn, de dochter van Bollywood sterren Ajay Devgn en Kajol, wordt op het internet belachelijk gemaakt nadat bleek dat ze moeite had om Hindi te spreken tijdens een evenement.

Nysa is één van de populaire starkids. Ze is altijd met vrienden te zien op verschillende feestjes en events. Nysa ruilde echter haar westerse look in voor traditioneel Indiaas tijdens een evenement voor kansarme studenten in Ahmednagar.

Tijdens het evenement vond Nysa het moeilijk de juiste woorden te vinden in het Hindi terwijl ze vertelde over waarom educatie en lezen zo belangrijk is. Bekijk de video hieronder.

Een persoon op sociale media bekritiseerde de starkid: “Dit is te grappig en gênant. (En zo is het niet bedoeld.) Waarom willen Kajol en Ajay hun kind dit laten doorstaan? Ze lijkt onvoorbereid. Is dit hun versie van geconfronteerd worden met tegenslagen in de echte wereld? Is dit bedoeld om te helpen bij haar voorbereiding? Ze had in het Engels kunnen antwoorden.”

Scroll naar top