Sidharth Malhotra droomt van superhelden film

Sidharth Malhotra droomt van superhelden film

Sidharth Malhotra is weer aan het werk na de drukke weken van zijn bruiloft en huwelijksreis. In een recent interview sprak hij over het verkennen van een nieuw filmgenre.

Ook al maakt hij al tien jaar lang deel uit van de filmindustrie, er is nog genoeg te ontdekken voor Sidharth. “Ik wil eigenlijk de rol van superheld spelen. Ik denk dat India niet een échte Superhero heeft. Het zou echt geweldig zijn om iets in dat genre te ontdekken.”

Hij voegt toe dat fans hem graag in patriottische rollen willen zien. “Ik hoop dat ze ook andere rollen met net zoveel liefde omarmen als de patriottistische. Ik wil in mijn carrière nog van alles ontdekken. Maar liefdesverhalen zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.”

Sidharth Malhotra was voor het laatst te zien in de spionagethriller Mission Majnu. Hij is binnenkort te zien zijn in de webserie Indian Police Force, waarmee hij zijn OTT-debuut maakt. Daarnaast werkt hij ook aan de film Yodha. Deze actiethriller staat gepland voor een release op 7 juli 2023.

Scroll naar top