VIDEO: Deepika schittert in nieuwe Qatar Airways commercial

VIDEO: Deepika schittert in nieuwe Qatar Airways commercial
Beeld (c) Qatar Airways

In 2020 werd Bollywood actrice Deepika Padukone benoemd tot de eerste wereldwijde ambassadeur van Qatar Airways. Als ambassadeur werkt ze samen met Qatar Airways om haar boodschap van wereldwijde connectiviteit en culturele uitwisseling te verspreiden.

Deze week heeft Qatar Airways de nieuwe commercial met Deepika uitgebracht. Het filmpje waarin de actrice weer schittert, is hieronder te zien.

Qatar Airways is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft haar hoofdkantoor in Doha, de hoofdstad van Qatar. De luchtvaartmaatschappij biedt vluchten aan naar meer dan 160 bestemmingen over de hele wereld, waaronder Amsterdam en andere steden in Nederland.

Deepika Padukone is een bekende Indiase actrice en model. Ze heeft in verschillende Bollywood-films gespeeld en heeft tal van onderscheidingen en prijzen gewonnen voor haar werk. In 2019 werd ze benoemd tot een van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld door het tijdschrift Time.

Dus als je binnenkort met Qatar Airways van en naar Nederland reist, is het mogelijk dat je Deepika Padukone tegenkomt in hun nieuwste advertenties of promotiemateriaal.

Scroll naar top