VIDEO: Trailer nieuwe Prime Video serie met Priyanka Chopra online

VIDEO: Trailer nieuwe Prime Video serie met Priyanka Chopra online
Beeld (c) Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft deze week een trailer online geplaatst van de nieuwe actie-spionage serie ‘Citadel’ met Richard Madden en Bollywood actrice Priyanka Chopra als Citadel-agenten Mason Kane en Nadia Singh. De serie gaat op Prime Video in première op vrijdag 28 april met twee afleveringen, waarna iedere vrijdag tot en met 26 mei een nieuwe aflevering verschijnt.

Citadel is het debuut van een wereldwijde franchise. Elke Citadel-serie wordt lokaal gecreëerd, geproduceerd en gefilmd en heeft toptalent in de hoofdrol. Er lopen al series in Italië en India met Matilda De Angelis, Varun Dhawan en Samantha Ruth Prabhu in de hoofdrollen. (Tekst loopt door onder video)

Priyanka Chopra is een beroemde actrice, zangeres, filmproducent en voormalig Miss World uit India. Ze werd geboren op 18 juli 1982 in Jamshedpur, Jharkhand, India.

Chopra begon haar carrière als model en won in 2000 de Miss World-titel. Na haar overwinning begon ze te werken in de Indiase filmindustrie, waar ze al snel bekend werd door haar rollen in films zoals “Andaaz” (2003), “Mujhse Shaadi Karogi” (2004) en “Krrish” (2006).

In 2010 maakte Chopra haar zangdebuut met het nummer “In My City”. Ze bracht later haar eerste single “Exotic” uit, in samenwerking met rapper Pitbull. In 2015 bracht ze haar eerste Hindi single “I Can’t Make You Love Me” uit, die een hit werd in India.

In 2015 speelde Chopra de hoofdrol in de Amerikaanse tv-serie “Quantico”, waarvoor ze een People’s Choice Award won voor Favorite Actress in a New TV Series. Ze maakte ook haar Hollywooddebuut in de film “Baywatch” in 2017.

Chopra is ook een actief filantroop en heeft zich ingezet voor verschillende goede doelen, waaronder UNICEF. In 2016 werd ze benoemd tot ambassadeur voor UNICEF India en in 2018 tot UNICEF Goodwill Ambassador.

In 2018 trouwde Chopra met de Amerikaanse zanger Nick Jonas. Het huwelijk vond plaats in India en was een van de meest besproken huwelijken van dat jaar.

Priyanka Chopra wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en invloedrijke Bollywood-actrices van haar generatie en heeft ook internationaal veel erkenning gekregen voor haar werk in films, televisie en muziek.

Scroll naar top