Indiase acteur Aman Dhaliwal aangevallen op sportschool in VS

Indiase acteur Aman Dhaliwal aangevallen op sportschool in VS
Beeld (c) Gagandeep Singh via Twitter @Gagan4344

In de Verenigde Staten van Amerika is de Indiase acteur en voormalig model Arman Dhaliwal donderdag gegijzeld en aangevallen door een man met een bijl. Dit gebeurde in een sportschool in Californië. Een video hiervan is viraal gegaan op sociale media.

In de video is te zien hoe de aanvaller, in een blauwe hoodie, de arm van de acteur – de bijl in dezelfde hand – vastgrijpt en luid om water schreeuwt. “Alsjeblieft, respecteer ons. Geef me water. Ik heb water nodig”, roept hij hardop.

De aanvaller schreeuwt vervolgens tegen de 36-jarige acteur, die de hele tijd kalm blijft. “Je wilt misbruik van me maken!” hij schreeuwt eerst tegen de acteur en dan tegen anderen in de sportschool, terwijl hij Dhaliwal de rug toekeert.

Terwijl de aanvaller zijn aandacht afwendt van Dhaliwal, grijpt de 1,80 meter lange acteur het moment en tackelt de man tegen de grond. Anderen rennen onmiddellijk naar binnen om de aanvaller te bedwingen. Uit berichten blijkt dat de man is aangehouden.

Dhaliwal is het meest bekend vanwege zijn vertolking van het personage Rajkumar Ratan Singh in de Bollywood-kaskraker Jodhaa Akbar. Het voormalige model heeft ook in Indiase tv-shows en Hollywood-films gewerkt.

De beelden zijn hieronder te zien:

Scroll naar top