Amitabh Bachchan viert vandaag 81ste verjaardag

Bollywood legende Amitabh Bachchan viert vandaag zijn 81ste verjaardag. Om middernacht stroomden fans massaal naar zijn huis, Jalsa, in Mumbai, om de verjaardag van hun favoriete superster te vieren.

Big B verraste zijn fans toen hij ongeveer een minuut lang naar buiten kwam om ze te groeten. Hij vouwde zijn handen en bedankte hen ook voor de attentie en wensen. De superster zwaaide zelfs met een stralende glimlach naar de aanwezigen.

Bachchan was voor het laatst te zien in de familie-entertainer ‘Uunchai’, samen met Anupam Kher, Parineeti Chopra en Boman Irani. Onder leiding van Sooraj Barjatya kreeg de film positieve reacties van het publiek. Hij zal ook te zien zijn in ‘Project K’ naast Deepika Padukone en Prabhas. Daarnaast zal hij ook te zien zijn in Ribhu Dasgupta’s rechtszaaldrama ‘Section 84’.

De superster werkt al meer dan vijf decennia in de showbizz en heeft niet alleen in verschillende filmindustrieën gewerkt, maar heeft met succes gedomineerd in bijna alle media.

Veel sterren hebben Big B door de jaren heen als een invloed genoemd, waaronder Shah Rukh Khan en Aamir Khan. Bachchan is er door de jaren heen voortdurend in geslaagd zichzelf opnieuw uit te vinden en relevant te blijven in een bedrijf dat draait om verandering.

Scroll naar top