VIDEO: Akshay Kumar en Tiger Shroff in exclusieve video achter de schermen

Akshay Kumar en Tiger Shroff in exclusieve video achter de schermen

Bollywood acteur Akshay Kumar deelde recent een opwindende behind-the-scenes video van zijn aankomende film ‘Bade Miyan Chote Miyan’, waarin hij en Tiger Shroff te zien zijn in actievolle scènes. Geregisseerd door Ali Abbas Zafar, belooft de film een ongeëvenaard actiespektakel te worden.

De exclusieve clip, gedeeld op Instagram door Kumar, biedt een voorproefje van de intense actie en adembenemende stunts. Met een geplande release tijdens Eid, heeft de film ook Prithviraj Sukumaran in een belangrijke rol als antagonist.

Kumar benadrukte de echtheid van de actiescènes en voorspelde dat het publiek van de film zal genieten.

Naast deze film heeft Kumar ook een indrukwekkende line-up van films voor 2024, waaronder “Sky Force,” “Welcome 3,” “Housefull 5,” en een Hindi-remake van de Tamil-hit “Soorarai Pottru.”

Scroll naar top