Steun Stichting Garv United met het realiseren van haar doelen! Doneer nu!

Wat doet Stichting Garv United?

Stichting Garv United is een iniatief vanuit de Nederlands Surinaams-Hindoestaans gemeenschap en zet zich actief in om burgers met verschillende culturele achtergronden met elkaar te verbinden en samen te laten werken, waardoor een sterkere band en eenheid gevormd kan worden binnen de Nederlandse maatschapij. Dit wilt Stichting Garv United bereiken door mensen met verschillende culturele achtergronden, meningen en politieke voorkeuren een kans te bieden via diens eigen radioplatform; Radio Sitara FM. 

De opzet van Radio Sitara FM is buitengewoon breed toegankelijk voor iedereen. Dit concept is uniek en zeer effectief en vormt daarom een belangrijk middel voor Stichting Garv United. 

Verder wilt de Stichting graag culturele bijeenkomsten en evenementen organiseren om diepere inzichten te krijgen in elkaars normen en waarden. Zo dragen we actief ons steentje bij aan het welvarender maken van de samenleving. Help ons om dit te realiseren door een donatie te schenken. We zullen dit erg waarderen en er zal een kleinigheidje tegenover staan. Hieronder kun je verder gaan met donerene

[give_form id="57702"]
Scroll naar top