Over ons

Radio maken zoals we dat nu kennen bij een Surinaams/Hindoestaanse radiozender, heeft zijn oorsprong gevonden in Suriname. Radio had in Suriname naast muziek nog meer belangrijke vervullingen voor de luisteraar. Zo diende Radio ook als een belangrijke boodschapper bij bijvoorbeeld feesten en bij overlijden.

Radio Sitara FM is een onderdeel en tevens de belangrijkste hoofdactiviteit van Stichting Garv United. Radio Sitara FM is opgericht vanuit de Surinaams/Hindoestaanse gemeenschap met een frisse denkwijze en heeft als doel om zoveel mogelijk verschillende cultureren te vertegenwoordigen en te verbinden. Radio Sitara FM is opgezet vanuit de Surinaams/Hindoestaanse gemeenschap, is hoofdzakelijk gericht op deze doelgroep. Dit is de belangrijkste kern van de zender. Sitara FM wilt graag een breed en variërend aanbod in de programmering, om verschillende doelgroepen te bereiken. Daarom biedt Radio Sitara FM een podium via de radio met als doel dat mensen van verschillende culturen in verbonden worden met de Nederlandse samenleving.

Omdat we verschillende doelgroepen aanspreken en vertegenwoordigen, zijn we niet alleen vooruitstrevend, maar ook vernieuwend voor een multiculturele radio omroep. Bij Radio Sitara FM is er voor ieder wat wils!

befikre-box-office-0004
..Here we are!!

Urban meets Bollywood. We snappen dat je niet altijd zin hebt om muziek aan te horen waar je ouders dol op zijn. Daarom zijn wij de eerste die hier  actief verandering in gaan brengen!

Want zeg nou zelf, luister jij nooit naar bijv. Major Lazor, Broederliefde, SBMG of DJ Dyna?

En wat dacht je van een Party AgendaStadsonderwerpen, een Playlist Takeover (en nog veel meer)?

We kennen je maar al te goed, en we weten waarvan je houdt. Dit is Sitara FM, je bent bij deze uitgenodigd!

 

 

 

big_thumb_609aafd56742982d26765f49599e78ed
..Here we are!!

Sitara FM is een Full Service-zender. Je hoort bij ons altijd het laatste nieuws van zowel Nederland als Suriname.  Verder voorzien we je van weer, verkeer, sport  en nog veel meer. 

We houden je altijd Up to date

LIVE OFFLINE
Loading...
Scroll naar top