Radio maken zoals we dat nu kennen bij een Surinaams/Hindoestaanse radio omroep, heeft zijn oorsprong gevonden in Suriname. Radio had in Suriname naast muziek nog meer belangrijke vervullingen voor de luisteraar. Zo diende Radio ook als een belangrijke boodschapper bij bijvoorbeeld feesten en bij overlijden.

Radio Sitara FM is een onderdeel en tevens de belangrijkste hoofdactiviteit van Stichting Garv United. Radio Sitara FM is opgericht vanuit de Surinaams/Hindoestaanse gemeenschap met een frisse denkwijze en heeft als doel om vanuit de surinaams/hindoestaanse gemeenschap, verschillende culturen te verbinden. Radio Sitara FM is opgezet vanuit de Surinaams/Hindoestaanse gemeenschap, is hoofdzakelijk gericht op deze doelgroep. Dit is de belangrijkste kern van de zender. Sitara FM wilt graag een breed en variërend aanbod in de programmering, om verschillende doelgroepen te bereiken. Daarom biedt Radio Sitara FM een podium via de radio met als doel dat mensen van verschillende culturen in verbonden worden met de Nederlandse samenleving.

Omdat we verschillende doelgroepen aanspreken en vertegenwoordigen, zijn we niet alleen vooruitstrevend, maar ook vernieuwend voor een multiculturele radio omroep. Bij Radio Sitara FM is er voor ieder wat wils!

 
befikre-box-office-0004
Een nieuw tijdperk

Radio Sitara FM is modern en maakt optimaal gebruik van haar (digitale) middelen om haar doel te bereiken. Zo zijn we actief op social media (facebook, tiktok en instagram). Maar we zijn ook in het bezit van een etherfrequentie; de 900 AM/MW etherfrequentie binnen de provincie Utrecht. Hierdoor kan de Stichting haar doelgroep gericht bereiken. Tevens zijn we de enige multiculturele omroep met een surinaams/hindoestaans oorsprong die uitzend in Utrecht. Je hoort ons thuis, in de auto of op het werk. We zijn altijd 24 uur bij je!

big_thumb_609aafd56742982d26765f49599e78ed
Adverteren, doneren of sponsor worden?

Radioreclame scoort! Gebruik radioreclame als een effectief middel om uw doelgroep te bereiken, uw omzet te vergroten en om aan uw naamsbekendheid te werken. Met een bereik van meer dan 20.265 huishoudens in de provincie Utrecht via de 900 AM / MW etherfrequentie en meer dan een miljoen luisteraars per maand online is er voor u altijd een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie

Scroll naar top