Archieven: Shows

Post type for Shows

Dosti

Muziekprogramma, waarin voornamelijk Bollywood klasiekers een nieuwe ondertoon krijgen. Met tevens de gelegenheid voor de luisteraar om enkele verzoekplaten aan te vragen, heeft dit programma een belangrijke verbindtenis factor; vriendschap

Gheet Aur Ghazal

Wekelijks programma waarin Gheet met betrekking tot Ghazals worden behandeld. De Ghazals (poëtische gedichten) gepresenteerd door presentator Anoep Tewari, hebben allen betrekking op de welbekende Ghazal (poëtische muziek) vanuit de Bollywood genre.

A.T. Live

Muziek programma waarin presentator A.T. (Anoep Tewari), zijn persoonlijke muziek collectie op een geheel orginele manier ten gehore brengt aan de luisteraar. Laat je verrassen met de lekkerste remixes tot en met de ware klasiekers. Een ware verassing!

Roshni: Back in Time

Veteraan presentator Rampersad Tewari, voornamelijk bekend in de jaren ’80 middels Roshni FM, is wederom te horen met een geheel nieuwe reeks uitzendingen die, speciaal voor Radio Sitara FM, zijn opgepoetst. Een ware Radio Veteraan die iedere zondag avond te horen is met de allermooiste Bollywood retro classics.

Suhana Safar

Muziekprogramma waarin presentatrice Rita Autar de meest iconische Bollywood klassiekers, op een geheel eigen methode aan de luisteraar presenteert.

LIVE OFFLINE
Loading...
Scroll naar top